Ne légy túl gyorsan, hogy eltemesse José Mourinhót – a szörnyeteg keverhető

A Ferguson United-nél az egyetlen nevetés, ami számít, az utolsó volt: csapata több évszakban nyerte meg a címet, annak ellenére, hogy 5-0 ellenfele elvesztette a Chelsea-t, 4-1-et Liverpool és Tottenham Hotspur ellen – nem beszélve 5-0-ról Newcastle ellen United és 6-3 Southampton ellen ugyanazon a héten. A válságból kiindulva határoztak meg.

Hasonlóképpen hasonlíthatnánk José Mourinho és United zavartságának mértékére a vasárnapi Stamford-hídon – egy sor a homokba, amely után úgy dönt, hogy sikerül vagy sikertelen lesz feltételeket. Miután átvette az Egyesült Államokban az álmai állását, unibet online sportfogadás visszafogottnak, fáradtnak és majdnem unatkozottnak tűnt.Még a régi Mourinho jelei, az alkalmi crankiness és a labdarúgó Einsteins-ről való csodálatosan megvető megfigyelés is egy kicsit hasonlítanak önmagához. Lehetséges, hogy a munkájához való alkalmatlanságról való beszélgetés után Mourinho túlságosan tudatában van annak, hogy egy United menedzser hogyan viselkedik, mintha Sir Bobby Charlton mindig vállán lenne. A Mishinho-ra is vonatkozik a klisék arról, hogy mi történik a játékossal, ha a játékot elveszi a játékból. Nagyon nehéz vele szembenállni konfrontáció és ostrom mentalitás nélkül – fegyverek, amelyek ellen a Mourinho-retorika ellenére Ferguson rendszeresen látványos hatást gyakorolt. Mourinho kegyes kritikája Antonio Conte-ról jól szólhat az Egyesült Államok számára.Ez volt az első jele, amit a szörny keverhet.

Mourinho nem úgy nézett ki, mint Mourinho, és United – a tökéletlen támadásokkal és szörnyű védelemmel – biztosan nem nézett ki mint egy Mourinho csapat. Ez azért van, mert nem. A Chelsea-tól, az Internazionale-tól és a Real Madridtól eltérően Mourinho nem unibet fogadások az interneten örökölt szilárd alapot – majdnem egy egész gerincet kellett vásárolnia Eric Bailly-ben, Paul Pogba-ban és Zlatan Ibrahimovic-ben. Juan Mata gyakori kiválasztása, akit Mourinho eladta, amikor a Chelsea-nál volt, egy másik tükrözi, hogyan érzi magát a csapatáról.

Minden vezetőnek 12 hónapos türelmet kell kapnia az ítélet elfogadása előtt. A Premier League-ben 2016-ban senki nem akar játszani a hosszú játékot. Alig akarnak játszani a rövid játékot.Ha az 1980-as évek végén ugyanazok az értékek lennének, Ferguson nem lett volna trófeát nyerve, és 2017 májusában lehet az utolsó címük 50-es évfordulója. Ferguson öt évig tartott, hogy felépítsen egy olyan oldalt, amely még kihívást jelenthet a címre; az elképesztő sikere után az esettanulmánynak igazságügyi precedens erejét kell adnia. Ehelyett az ellenkezője igaz; annak ellenére, hogy szinte eredetileg ellentétes, a reset gomb általában a baj első jele. Facebook Twitter Pinterest José Mourinho azzal vádolta a Chelsea menedzsert, Antonio Conte-t, hogy megpróbálta megalázni őt a Manchester United 4-0-as veresége alatt a Stamford-hídon.Fénykép: Leicester / BPI / Rex / Shutterstock

Lehet, hogy Mourinho elmúlt a legjobban, hogy Madrid és Chelsea öltözőpolitikája meggyőzte őt, és ez a korszak csökkentette a chutzpáját. A kilenc Premier League-i ​​játék bizonyítékainak az Egyesült Államokban való extrapolálása és a Chelsea nem releváns unibet online sport fogadás félszezonja nem csak irracionális; ez idióta. A nem specifikus hisztéria elfojtja a lényeges vitát a United számos problémájáról, a támadások hiányából, a Michael Carrick kizárásáig, amit eszik Henrikh Mkhitaryan.José Mourinho jelenléte provokálja Chelsea reakcióját, mint a régi időkben

A Mourinho sok szempontból szaporítja azt, amit vetett. Értékes sikere, és a sikertelenség hiánya, hogy kiemelje a sikert, azt jelenti, hogy minden hiba megnő.És annyira ellenállt annyi embernek, hogy felfelé érkezik, hogy soha nem lesz élvezetes utazás. Mégis, ha a Unitedt hosszú távú projektnek tekinti – Mourinho már előrelépett. Négy erős jelzést készített, akik néhány hamis kezdet ellenére kiváló United játékosoknak kell lenniük, és a hatalmas Wayne Rooney probléma kezelése szokatlanul finom volt.

Mourinhonak legalább két átviteli ablakra van szüksége a csapatának építéséhez . Időközben a csészéket – még a rettegett Európa Ligát is – a károsodás formájának kell használnia. Az Egyesült Államokkal folytatott probléma nem csak a képesség.A Chelsea-i vereségre adott válasz, sok mosolygós és cserélő ing mellett, mintha csak egy öt perces munka után jött volna létre, anatómia volt a győztes mentalitásnak, amely minden Mourinho sikerének alapja volt. Nagy különbség van a győztes és valaki között, aki nyert a dolgokat.

2002-ben, miután a maine-i úton lezárult a végső Manchester-derby, Ruud van Nistelrooy belépett a öltözőbe egy városi pólóval a vállán. Ferguson bejelentette, hogy bárki, aki a pólót cserélte a jövőben, soha többé nem fog neki játszani, mielőtt a hajszárítót maximálisan ki tudja állítani, hogy értékelje csapata teljesítményét. Tudta, hogy megkapja a megfelelő választ, mert formázta a csapatot a képében.

A Chelsea veresége Mourinho kiváltójának kell lennie, hogy ugyanezt tegye meg a lehető leggyorsabban.Ha nem, az utolsó nevetés valószínűleg az ő költségén lesz.