Bet365 ingyen fogadások

A Sean Maitland úgy véli, hogy Skócia elkezdi eltalálni a helyes jegyzeteket, mert most már X-es tényezőjük van. A szárny azt mondja, hogy a Finn Russell, a Stuart Hogg és az új Huw Jones központ szerelmesei tehetségesek, hogy szűk 19-16-os győzelmet Bet365 szerezzenek az argentoni szombat ellen.

Jones különösen gyorsan bizonyította magát legyen az első két tesztváltó.A múlt héten Ausztráliába ütközött, és szombaton nyomozta fel a Maitland megpróbáltatását. A Greig Laidlaw késői büntetésének köszönhetően a Skócia Argentína ellen győzelmet aratott. A következő szombat előtt Grúzia, mielőtt az RBS Six Nations-ra fordítaná a figyelmüket, de Maitland már izgatott, Bet365 hogy mi a helyzet.

„X-faktor játékosok, akiket valószínűleg hívnának” – mondta a Saracens, amikor megkérdezte: szeret Russell, Hogg és Jones. „Azt hiszem, a hátsó vonalunk, a kohézió és a Bet365 szinergia első osztályú.Remélhetőleg hamarosan Duncy [Duncan Taylor] jön vissza a sérülésből, így sok verseny lesz a középpályán és a hátunkon is, így csak egészséges lesz a skót rögbi számára.

< p> „Biztos vagyok benne, hogy Vernnek nehéz döntések jönnek létre a hat nemzet számára.”

Skócia úgy nézett ki, hogy bajban van a Pumákkal szemben, miután engedélyezte Matias Orlando-t, hogy megpróbálja a megnyitást 10 percen belül megtenni Bet365 második felében.

De Jones lenyűgöző terhelést hozott, hogy Maitlandot a sarokban megérintette, mivel Skócia azonnal visszapattant.

A 16-16. Greig Laidlaw kapitánya úgy vélte, hogy döntő győzelmet aratott, hogy elcsúszjon a megértésénél, amikor két perccel az idő után tönkretette a posztot.De egy újabb esélyt kaptunk a leállási időre, és megszámlálta, ahogy a győztes rúgáson átütötte. a Bet365 skóciai szikra biztosításához szükséges. Azt mondta: „A külső hátunk nem igazán látta túl sok labdát. Ez csak az egyik ilyen játék volt, ahol csak néhány esélyt kaptál, és Huw nem tett semmit. Volt egy látása, hogy meglátogasson engem, és egy kis nyalókát próbáljon meg próbálni, hogy mindig jó legyen átjutni a vonalon és a pontszámot. Mindig tudtuk, hogy az egyik ilyen szűk játék lesz, de ott lógottunk.

„Az első félévben sok labdát vesztettünk a feltételekhez.De a Bet365 ingyen fogadások második félidőben jobban játszottunk. ”

A győzelem most a Cotter embereit Argentína felett helyezi el a világranglistán, és nyolcadikra. Ez mégis döntő fontosságú lehet Skócia 2019-es világbajnokságának reményében, de visszaállította a hiedelmet, miután elvesztették a Wallabies elleni hasonló késői csapást az előző héten. hogyan reagálunk a kudarcokra, ”mondta Maitland. „A nagy dolog nem volt Bet365 pánik, amikor Argentína szerzett. Rengeteg idő volt az órában, és csak egy megfordult próbálkozás volt.

„A legfontosabb dolog az volt, hogy Greig megkapta a körülötte lévő fiúkat, és gondoskodott róla, hogy újra elkezdjük. „Tényleg jól összeállítottunk magunkat.Mindig mozdulatok vannak a játék során, és a próbálkozás után visszajött hozzánk.

„Elkezdtük a vonaluk elakadását, és jó, ha végül kijön a szűk játék másik oldalán.”

A Cotter valószínűleg néhány férfiasnak ad majd lehetőséget Bet365 arra, hogy a szombaton a Kilmarnock Rugby Parkban legyőzze a grúzokat. Ezután az Új-Zélandon öt játék maradt a Skócia örökségének alakítására, mielőtt átadná a Gregor Townsendnek a gyepeket.

És Maitland elismeri, hogy játékosai határozottan Bet365 adnak neki egy pozitív küldetést. „Mindenki egy kicsit megcsonkított, hogy Vern elhagyja, de ez a lábad,” mondta.

„Ez a vállalkozás a nap végén, és magasra akarjuk hagyni. Saját márkát fejlesztettünk ki Vern alatt, hogy hogyan akarjuk játszani a játékot, és a játékot javítjuk. ”